Huub van Dongen Memorial 2017

Je speelt eens een toernooitje en je hebt een leuk verslag....
Gebruikersavatar
Ed van de Gevel
Expert
Expert
Berichten: 1407
Lid geworden op: zo feb 04, 2018 1:22 pm
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Huub van Dongen Memorial 2017

Bericht door Ed van de Gevel » zo feb 04, 2018 1:22 pm

Op zaterdag 24 juni vind het jaarlijkse Huub van Dongen Memorial rapidtoernooi plaats. Zoals je van ons gewend bent hebben we weer een bijzonder thema naast het reguliere schaaktoernooi. Dit jaar wordt het thema verzorgt door Peter Boll (Dubbelschaker, maar ook bekend van eindspel studie organisatie Arves) en zal, niet geheel toevallig, gaan over eindspelstudies. Huub was ook altijd een groot liefhebber hiervan.
Peter zal een paar heel bijzondere studies met jullie doornemen en de schoonheid hiervan laten zien. Daarnaast mogen jullie zelf ook nog aan de slag om er een paar zelf op de lossen! Hier hebben we uiteraard een extra prijsje ter beschikking gesteld.

Verder is het een heel gezellig rapid toernooi waarbij er aansluitend de mogelijkheid is een heerlijke barbecue te nuttigen. Alle informatie staat op onze website www.dubbelschaak.nl, waar je je ook aan kunt melden voor het toernooi.

Net zoals andere jaren hopen we op een grote belangstelling! De toernooizaal zal open zijn vanaf 10u00 en we verwachten rond 10u40 het toernooi te kunnen beginnen.

Met vriendelijke groet,

Martien van der Meijden
Dubbelschaak '97
"Without facts decisions cannot be made logically, you must then rely on human intuition"
- Mr. Spock, Assignment Earth -

Plaats reactie